fbpx

Eenmalig Lidmaatschap

Salamualeykum beste broeder en/of zuster. Met dit formulier kun je eenmalig een donatie doen voor je lidmaatschap.
Powered by: €uroPAY

Informatie over dit incassoformulier:

Dit formulier moet door ieder lid apart worden ingevuld.

De bankrekening (via iDeal,Bancontact, etc) waarmee de aanmelding wordt gedaan bepaalt de bankrekening waarvandaan wij het bedrag incasseren. Log dus in met jouw eigen bankrekening.

  1. Door het lidmaatschapsformulier in te vullen verleen je toestemming aan de El-Feth Moskee Tilburg om het verschuldigde lidmaatschapsgeld via automatische incasso te innen.
  2. Het lidmaatschap gaat in na betaling van de maandelijkse contributie.
  3. Het lidmaatschap wordt elke periode stilzwijgend verlengd.

Wijzigingen

Wil je jouw machtiging wijzigen? Stuur dan een email naar administratie -@- el-feth.nl. Vermeld hierbij altijd jouw emailadres.

Opzeggen

Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer dat je overweegt om jouw lidmaatschap op te zeggen. De Tilburgse El-Feth Moskee is afhankelijk van haar leden voor financiële steun en vrijwilligerswerk. Natuurlijk is het mogelijk dat jouw (persoonlijke of financiele) situatie het niet meer toestaat dat je lid bent van onze moskee. We vragen Allah om jouw inspanningen en intenties te belonen. Wil je jouw machtiging wijzigen? Stuur dan een email naar administratie -@- el-feth.nl. Vermeld hierbij altijd jouw emailadres. 

Let op: uw opzegging is pas definitief na bevestiging door de ledenadministratie!

Wanneer wordt mijn bedrag geïncasseerd?

Het bedrag wat u wilt doneren wordt afgeschreven op de dag na de geselecteerde periode. Meestal is dit een maand later.

Kan ik ook wekelijks laten incasseren?

Ja, dit kunnen alleen wij voor je wijzigen. Stuur een email naar administratie -@- el-feth.nl. Vermeld hierbij altijd jouw emailadres.

Kan ik het bedrag ook zelf terugboeken?

LET OP: Helaas kost het storneren van een incasso relatief veel geld. Wij vragen je om de bedragen niet te storneren, maar om ons jouw aanmelding te annuleren als je van plan bent om geen lid meer te willen zijn.
Ja, als u het niet eens bent met de tweede afschrijving (dit is de eerste incasso), heeft u 56 kalenderdagen (8 weken) de tijd om de bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

Ik wil mijn incasso stopzetten

Als je jouw incasso aan ons wilt stopzetten kun je ons een berichtje sturen per email. Stuur dan een email naar administratie -@- el-feth.nl. Vermeld hierbij altijd jouw emailadres. Wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen en jouw machtiging intrekken. Probeer zelf aub geen afschrijving handmatig terug te boeken. Dit kost ons onnodig veel geld, die we beter kunnen besteden.

Hoe wordt de machtiging afgegeven?

Door de eerste betaling te voldoen geef je toestemming aan De El-Feth Moskee om maandelijks het door jouw gekozen bedrag van jouw rekening af te laten schrijven. Wij hebben ervoor gezorgd dat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Ik heb een andere vraag over de machtiging

Stuur dan een email naar administratie -@- el-feth.nl. Vermeld hierbij altijd jouw emailadres. We horen graag welke vraag u heeft. Vermeld aub jouw emailadres en  bankrekeningnummer in het bericht.