fbpx

Samenvatting:
*Alleen Asr en Ishaa gebed
*Alleen mannen
*Geen Jummuha / Livestream
*Onderwijs etc. uitgesteld
*Volgen voorschriften verplicht
*19 juli volgt evaluatie
(download PDF onderaan deze pagina)

Assalam aleikum beste broer en zus,

Vanaf 1 juli zal de El-Feth moskee weer gedeeltelijk opengesteld worden voor het gebed. Daar zijn we uiteraard erg blij om. We beginnen eerst met het Asr-gebed en het Ishaa-gebed. Vanwege het intensieve toezicht starten we helaas alleen met de gebedsdiensten voor de mannen.

Het Jummuha-gebed wordt nog niet verricht. Vanwege omstandigheden worden ook de live-uitzendingen van de vrijdagpreken voorlopig niet uitgezonden.
De overige activiteiten zoals onderwijs, zijn tot nader order uitgesteld.

Op 19 juli zullen we samen met andere moskeeรซn in Brabant de openstelling tot dat moment evalueren. Op basis van deze evaluatie beslist het bestuur of de moskee voor meerdere gebedsdiensten en voor de vrouwen opgesteld wordt.

Als laatste willen we benadrukken dat wij erop vertrouwen dat onze bezoekers zich aan de voorschriften houden. Deze hangen op meerdere plaatsen in de moskee en staan op onze Facebookpagina.

De voorschriften zijn er voor de veiligheid van iedereen. Daarom kan het niet opvolgen van de voorschriften in het uiterste geval betekenen dat het gebruik van de moskee weer gestaakt wordt. Wij rekenen daarom op jullie volledige medewerking.

Omdat er nog geen sprake is van een volledige opening, worden er vanwege de beheersbaarheid nog geen toegangspassen verstrekt. Zodra de moskee volledig geopend is, kan iedereen die daar recht op heeft zijn of haar toegangspas afhalen.

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geรฏnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen of suggesties, neem dan vooral contact met ons op.

Het bestuur van de El-Feth moskee.

VOORZORGSMAATREGELEN-DEFINITIEF

Protocol-opstarten-Moskeeen-19-5-2020