fbpx

Huiswerkbegeleiding

Jeugd 

 

 

Heeft uw kind moeite met het plannen of maken van huiswerk, het leren voor toetsen of extra ondersteuning nodig bij een bepaald vak? Schrijf uw kind dan in voor huiswerkbegeleiding. Wij bieden huiswerkbegeleiding voor basisschoolvakken zoals rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen en voor middelbare scholieren begeleiding voor verschillende kernvakken.

Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen door enthousiaste docenten en studenten begeleid in het maken en plannen van hun schoolwerk. Daarnaast kunnen leerlingen overhoord worden, vragen stellen en ondersteund worden bij het maken van het huiswerk. Leerlingen zitten in kleine groepjes en kunnen op die manier intensief begeleid worden bij het maken van het huiswerk en het leren voor toetsen onder begeleiding. 

Citotraining

Voor basisschoolleerlingen bieden wij ook citotraining aan. Tijdens de Cito Training krijgen de leerlingen extra begeleiding met de voorbereiding van zijn of haar Cito toets. In de begeleiding krijgt de leerling hulp door onder andere oude Cito toetsen te maken en te oefenen met extra stof waar de leerling moeite mee heeft zoals; woordenschat, werkwoordspelling, begrijpend lezen en rekenen.

Voorwaarden                                                                                                                                                                                                                                                                 

  • Basisonderwijs : groep 7 en groep 8
  • Voortgezet onderwijs: alle leerjaren

 

Lestijden:   Wekelijks op dinsdag : 18.00u tot 20.00u    

 

 Kosten           

€ 10,- per maand

  Inschrijven