fbpx

Assalaamoe alaikoem geliefde broeders en zusters uit Tilburg en geheel Nederland. Voor de bouw van onze nieuwe moskee hebben we jouw hulp nodig. Met alleen de contributie die we al van onze beperkte gemeenschap krijgen halen we het natuurlijk nooit. Doe daarom mee aan de bouw en draag ook een steentje bij, zodat dit mooie project In Shaa Allah gerealiseerd wordt.

De kosten lopen nu hard op. Willen we onze financiële verplichtingen nakomen dan hebben we je hulp nodig! De muren staan, dus help ons het verder af te maken. Wordt ook een pilaar waar we op aankunnen en op kunnen steunen!

“Wie is degene die aan Allah een goede lening zal geven, opdat Hij het voor hem kan vermenigvuldigen? En voor hem is er een edele Beloning” (Q57:11)

Missie

Primair bieden we huisvesting middels een gebedsruimte en organiseren we (religieuze)activiteiten voor moslims.

Daarnaast behartigen we de belangen van moslims in Tilburg, Brabant en omstreken. Wij, Tilburgse moslims, streven naar groei en versterking van onze religieuze identiteit om dichter tot onze Schepper (Allah S.W.T.) te komen. Vanuit een sterke eigen identiteit maken wij in harmonie deel uit van de Tilburgse en Nederlandse gemeenschap en voegen we waarde toe, op sociaal, maatschappelijk en spiritueel vlak.

Nieuwbouw

We zijn al langer dan 15 jaar bezig met de opbouw van onze nieuwe moskee. We hebben veel tegenslagen gekend echter zijn we, zoals het moslims betaamt, altijd postief gebleven. We laten het verleden voor wat het is en staan nu gelukkig aan de vooravond van een nieuwe moskee.

De bouw is begonnen en de enige maar belangrijkste te nemen hobbel is het geld wat ingezameld moet worden. Dit wil nog niet geheel vlekkeloos verlopen. Dus vandaar de oproep aan een ieder die vrijgevig is een handje mee te helpen! DOE MEE!

NIEUWBOUW PLANNEN

Ontwerp in harmonie met

de Tilburgse en Nederlandse gemeenschap

De moskee zal bestaan uit 2 bouwlagen en een halfverdiepte parkeerkelder. Op de begane grond worden de sociaal-maatschappelijke functies ingericht:

  • klaslokalen
  • kantoorruimtes
  • bibliotheek
  • aparte ontmoetingsruimte voor vrouwen/mannen
  • sanitaire voorzieningen
  • wasgelegenheid voor overledenen

Op de 1e verdieping zal een aparte mannen en vrouwengebedsruimte gerealiseerd worden. Meer info m.b.t. nieuwbouw, bouwplannen en meer kun je vinden op onze speciale Facebook pagina @nieuwbouwelfeth