fbpx

Nieuwe moslims 

Module: Introductie tot de Islam 

5-weekse module  

Ben jij onlangs moslim(a) geworden of geïnteresseerd in de islam, meld je dan aan voor deze 5-weekse module. In deze module zal op een begrijpelijke wijze de basis van de Islam uitgelegd worden. Ook zullen de zuilen van het geloof worden toegelicht. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen of advies te vragen over zaken waar je tegen aanloopt. 

De module zal volledig in het Nederlands verzorgd worden. Aan het volgen van de module zijn geen kosten verbonden en iedereen is welkom zowel mannen als vrouwen.

In het voorjaar van 2023 gaat er in sha Allah een nieuwe reeks van deze module van start. Zodra de nieuwe data bekend zijn zullen deze hier geplaatst worden en zal het mogelijk zijn om je hiervoor in te schrijven. Heb je interesse in het volgen van deze module meld je dan aan via onderstaande link. Je zult dan een mail krijgen zodra deze data bekend zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

Module: Wassing & Gebed  

6-weekse module   

 

Ben jij een nieuwe moslim(a) en wil je de wassing en het gebed graag op de correcte manier leren uitvoeren? Meld je dan aan voor de 6-weekse module Wassing en Gebed.

In deze module zullen deze belangrijke pilaren van de islam op een begrijpelijke en praktische wijze worden uitgelegd zodat je met de wil van Allah in staat zal zijn deze op de correcte wijze uit te voeren. Ook zal er voldoende ruimte zijn voor vragen.

Deze module is toegankelijk voor broeders en zusters en zal volledig in het Nederlands worden verzorgd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De module is zowel fysiek als online te volgen.

In het najaar van 2023 gaat er in sha Allah een nieuwe reeks van deze module van start. Zodra de nieuwe data bekend zijn zullen deze hier geplaatst worden en zal het mogelijk zijn om je hiervoor in te schrijven. Heb je interesse in het volgen van deze module meld je dan aan via onderstaande link. Je zult dan een mail krijgen zodra deze data bekend zijn.